DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI ETKİNLİKLERİ

17.01.2024 35

15.10.2024 – “DEDEM\NİNEM OKULDA”

Bizlerin ve çocukların yetişmelerinde son derece önemli bir yere sahip olan dedelerimizin ve ninelerimizin tecrübelerinden faydalanmak, onlara olan sevgimizi göstermek için onları okulumuza davet edip hikayeler okuduk.

16.01.2024- “BİR YAŞ BÜYÜDÜM ETKİNLİĞİ”

Çocuklara hem zaman kavramını anlatmak hem de tüm çocukların okulda, arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlama heyecanını yaşaması için okulumuzda “Bir Yaş Büyüdüm “ etkinliği yapıldı. Tüm çocukların doğum günü kutlandı. Çocuklar çeşitli danslar ve yarışmalarla doyasıya eğlendiler.

17.01.2024- “SİNEMA GÜNÜ”

Çocuklar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda “Rafadan Tayfa- Dehliz Macerası filmini izlediler. Çocuklar keyifli vakit geçirdiler.

18.01.2024- “SİHİR ŞOV OKULUMUZDA”

Sihir Şov Okulumuzda isimli gösteride akıl ve zeka geliştirici, çocuklara sorgulamaya ve düşünmeye teşvik eden karşılıklı interaktif eğlenceli ve öğretici bir gösteri hazırlandı. Çocuklar gösteri boyunca çok eğlendiler, ilgiyle gösteriye katıldılar.