Şehit Halil İbrahim Yıldırım Anaokulu


Vizyon: 36-72 aylık çocuklarımızın fiziksel, duygusal, sosyal, zihinsel gelişimlerine destek olmak. Yaparak yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara sevgi, saygı, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak. Çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak. Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve ahlaki değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak..

Misyon: Okul Öncesi eğitimde; çocuklarımızın çağdaş uygarlığın yaratıcı, yapıcı, seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde; anne babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak için eğitim seminerleri düzenlenerek ve çocuklarının eğitimlerinde vazgeçilmez olmaları için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle, okulumuzdan yayılan ışıkla okul öncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettirerek okul öncesi eğitimde öncelikle tercih edilen bir kurum olmak..

Başarılar: * Beyaz Bayrak Ödülü, * Yeşil Bayrak Ödülü, * EuroGap TS ISO 18001 Ödülü (İSG) , * EuroGap TS EN ISO 9001 Ödülü, * 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı TKY Ekip Kategorisi İl İkinciliği Ödülü, * 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı TKY Kurum Kategorisi İl İkinciliği Ödülü, * 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı TKY Kurum Kategorisi İl Birinciliği Ödülü,

Saatler: Sabah Grubu: 07:30-12:30 Öğlen Grubu: 12:30-17:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Yabancı Dil Eğitimi Verilmemektedir.
Servis Bilgisi: Bir Çok Belediye Otobüsüyle ve Özel Halk Otobüsleriyle Ulaşım Mümkündür.
Sportif Etkinlikler: * Spor Yapıyorum, Sağlıklı Büyüyorum Etkinlikleri,
Bilimsel Etkinlikler: * Minik Mucitler İş Başında Faaliyet Çalışmaları,
Proje Çalışmaları: * Dönüştür Kullan Hayata Bağlan Projesi, * Meslekleri Tanıyorum Geleceğime Yön Veriyorum Projesi, * Tarihimi Tanıyorum, Kültürümle Büyüyorum Projesi, * El Ele verelim trafiği Yönlendirelim Projesi, * Vatanımı Seviyorum Projesi, * Doğaya Atma, Doğaya Kat Projesi, * Unutulmaya Yüz Tutan Geleneksel Sokak Oyunlarımız Projesi, * Sağlıklı Gelecek İçin Sağlıklı Oyuncaklar Projesi, * Minik Mucitler İş Başında Projesi, * Gelecek Dönüşümde, Dönüşüm Elimizde Projesi, * Bilgilerimizi Paylaşalım, Hep Birlikte Yarışalım Projesi, * Kuş Ev Projesi,
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: * Clean Environment, Clean Future (Temiz Çevre, Temiz Gelecek) Projesi,
Diğer Hususlar: * Değerler Eğitimi Etkinlikleri ve Çalışmaları,

Telefon - 0414 313 03 36

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehithalilibrahimyildirim.meb.k12.tr

Adres - Ulubatlı Mah. Prof. A.Kadir Karahan Caddesi 289.Sokak No74 Haliliye / Şanlıurfa

Öğretmen :16
Öğrenci :287
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :730
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Haliliye / Şanlıurfa

Adres - Ulubatlı Mah. Prof. A.Kadir Karahan Caddesi 289.Sokak No74 Haliliye / Şanlıurfa

Ulaşım Bir Çok Belediye Otobüsüyle ve Özel Halk Otobüsleriyle Ulaşım Mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Halilye merkez ilçesinde bulunmaktadır. Şanlıurfa il merkezindedir. (Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Bitişiği / Ramazan Başak Taziye Evi Karşısı)